według instrukcji na opakowaniu.
Pokrój cukinię w plastry i podsmaż na patelni przez kilka minut.
Dodaj do cukinii posiekany czosnek oraz śmietanę kremówkę.
Dopraw do smaku solą, pieprzem i oregano.
Wymieszaj makaron z sosem cukiniowym, posyp startym parmezanem i posiekaną natką pietruszki.
Zdrowy i smakowity wybór
Cukinia to nie tylko pyszne, ale także zdrowe warzywo, które może być bazą dla wielu obiadowych potraw. Dzięki swojej wszechstronności i łagodnemu smakowi może być używana w różnorodnych przepisach, dodając im świeżości i lekkości. Zachęcamy do eksperymentowania z cukinią w kuchni i odkrywania nowych, smakowitych dań obiadowych.
Nie przegap ciekawych pytań:
Wszystko, co powinieneś wiedzieć o kolędzie: tradycja, historia i znaczenie
Xefo rapid: skuteczny lek przeciwbólowy na co dzień
Co na prezent na 50 urodziny dla mężczyzny
Dlaczego na vod nie ma głosu?
Co to jest półpasiec i jak go rozpoznać oraz leczyć?
Wspaniały Świat kadzidła: tajemnice, historia i zastosowania
Ile kosztuje talerzyk na wesele?
Jak zrobić łazanki z kapustą kiszoną i kiełbasą
Waginoza bakteryjna: jak leczyć i zapobiegać?
Jak wygląda agama brodata: tajemnice fascynującego gada
Liverpool: gdzie jest? poszukiwanie tożsamości w sercu angielskiego miasta
Ile kosztuje metamorfoza zębów: koszty i możliwości
Pulsoksymetr - gdzie go kupić i dlaczego jest to ważne?
Magnez - kluczowy pierwiastek dla zdrowia i dobrego samopoczucia
Gdzie sprawdzić prawo jazdy: najważniejsze źródła informacji dla kierowców
Gdzie kupić ałun: naturalne źródło wielu korzyści dla zdrowia i urody
5 kreatywnych sposobów na wykorzystanie brokatu do makijażu oczu
Ziele ostrożenia - właściwości, zastosowanie i korzyści zdrowotne
Dlaczego pies chowa jedzenie?
Prawidłowy wykres spirometrii: kluczowy wskaźnik w diagnozie pochp
Jak wygląda terapia konwersyjna: analiza metodyki, kontrowersji i skutków