żaroodpornym i przykryj folią aluminiową.

6.
Piecz w rozgrzanym piekarniku przez około 1,5 godziny. Po upływie tego czasu, zdejmij folię i podpiecz jeszcze przez kolejne 30 minut, aż skórka stanie się chrupiąca.
7. Gdy schab będzie gotowy, wyjmij go z piekarnika i pozostaw do lekkiego ostygnięcia przez kilka minut.
8. Następnie pokrój go na plastry i podawaj ze swoimi ulubionymi dodatkami.
Schab to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Prosty w przygotowaniu, a jednocześnie pełen aromatu i smaku. Ten przepis na schab na obiad sprawi, że każdy kęs będzie rozpływał się w ustach. Świetnie komponuje się z ziemniakami, surówkami lub pieczonymi warzywami. Dlatego nie wahaj się spróbować tego przepisu i cieszyć się pysznym obiadem w gronie najbliższych. Smacznego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Końska mucha: jak wygląda ugryzienie?
Co się dzieje z liftingiem po 10 latach?
Jak zrobić nawóz z fusów kawy
Jak wygląda flaga indii?
Borówka amerykańska: zdrowotne właściwości i korzyści dla organizmu
Hostel: przystań podróżnych w Świecie turystyki
Gdzie się pali: analiza lokalizacji pożarów i sposobów zapobiegania
Gdzie kupić deski drewniane?
Gdzie jestem? – poznaj tajniki lokalizacji w erze cyfrowej
Pierzga pszczela – co to jest?
Prurifem krem intymny - skuteczność i opinie
Korzonki – gdzie boli i jak sobie z nimi radzić?
Jak wygląda wizyta u dentysty
Ile kosztuje komputer?
Jak wygląda polskie morze
Aplikacja do namierzania telefonu za darmo: jak bezpiecznie zlokalizować swój urządzenie
Ile kosztuje kwas hialuronowy?
Kierunek zarządzanie - czy warto?
Alprox: co to jest i jakie są jego zastosowania?
Intubacja: kluczowy proceder medyczny
Lalka audiobook za darmo: nowa era dostępu do literatury audiowizualnej