żaroodpornym i przykryj folią aluminiową.
6.
Piecz w rozgrzanym piekarniku przez około 1,5 godziny. Po upływie tego czasu, zdejmij folię i podpiecz jeszcze przez kolejne 30 minut, aż skórka stanie się chrupiąca.
7. Gdy schab będzie gotowy, wyjmij go z piekarnika i pozostaw do lekkiego ostygnięcia przez kilka minut.
8. Następnie pokrój go na plastry i podawaj ze swoimi ulubionymi dodatkami.
Schab to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Prosty w przygotowaniu, a jednocześnie pełen aromatu i smaku. Ten przepis na schab na obiad sprawi, że każdy kęs będzie rozpływał się w ustach. Świetnie komponuje się z ziemniakami, surówkami lub pieczonymi warzywami. Dlatego nie wahaj się spróbować tego przepisu i cieszyć się pysznym obiadem w gronie najbliższych. Smacznego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Dlaczego rak boli
Bravera control spray - opinie i recenzja: czy warto warto zainwestować?
Läderach chocolate: gdzie kupić najlepszą czekoladę?
Rolnicy z ferajny: gdzie obejrzeć?
Jak wygląda orgazm? zapytaj onet o odpowiedź
Kwas foliowy: kluczowa rola w zdrowiu i dobrostanie
Dlaczego słońce świeci w dzień
Wpływ selenu i cynku na organizm: kluczowe składniki odżywcze
Omnibus: wszystko, czego potrzebujesz w jednym
Jak poznałem waszą matkę: gdzie obejrzeć?
Skibidi toilet: innowacyjna technologia w Świecie toalet
Oczyszczacze powietrza: czy warto inwestować w lepszą jakość powietrza?
Wszystko, co musisz wiedzieć o numerze regon
Placebo: co to jest i jak działa?
Jak wygląda tasiemiec?
Horrory za darmo - lektor pl na cda
Jakie zioła na co działają?
Pieprzyć mickiewicza opinie
Ekg - elektrokardiogram: podstawowe informacje i znaczenie w medycynie
Co to jest dyskopatia: przyczyny, objawy i metody leczenia
Gry za darmo na platformie steam: ciesz się rozrywką bez wydawania pieniędzy!