żaroodpornym i przykryj folią aluminiową.

6.
Piecz w rozgrzanym piekarniku przez około 1,5 godziny. Po upływie tego czasu, zdejmij folię i podpiecz jeszcze przez kolejne 30 minut, aż skórka stanie się chrupiąca.
7. Gdy schab będzie gotowy, wyjmij go z piekarnika i pozostaw do lekkiego ostygnięcia przez kilka minut.
8. Następnie pokrój go na plastry i podawaj ze swoimi ulubionymi dodatkami.
Schab to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Prosty w przygotowaniu, a jednocześnie pełen aromatu i smaku. Ten przepis na schab na obiad sprawi, że każdy kęs będzie rozpływał się w ustach. Świetnie komponuje się z ziemniakami, surówkami lub pieczonymi warzywami. Dlatego nie wahaj się spróbować tego przepisu i cieszyć się pysznym obiadem w gronie najbliższych. Smacznego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Kuchenne meble za darmo: wartość oddawanych w dobrą rękę
Jak zrobić kosz z owocami na prezent
Rozprawka: czy warto pomagać innym?
Tec 2000: gdzie kupić i dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Ile kosztuje 0.5 stocka: analiza cen akcji na rynku inwestycyjnym
Co to jest tarczyca i jakie pełni funkcje w organizmie?
Soki fortuna monster high – gdzie je kupić?
Livegood opinie: czy warto wartościować?
Kingsman: gdzie obejrzeć? najlepsze Źródła dla fanów tajnej agencji
Sprzedaż lotosu: dlaczego polska decyduje się na tę kontrowersyjną decyzję?
International postal system: where is it headed?
Iphone 13 pro: dlaczego jeszcze go nie ma na rynku?
Umowa oddania psa za darmo: co warto wiedzieć przed podpisaniem
Co na prezent dla taty na urodziny?
Wybór między szkłem hartowanym a folią - który jest lepszy?
Jak zrobić pyszne toffi w domu
Jak wygląda wgląd do pracy maturalnej
Aorta brzuszna: kluczowy szlak życia i funkcji organizmu
Jak wygląda grzybica na stopach: zdjęcia i objawy
Onlyfans: platforma, która zmienia przemysł rozrywki online
Aspekt: co to znaczy?




