pieprzem, dokładnie wymieszaj.

Formuj kotlety o dowolnym kształcie i wielkości.
Rozgrzej oliwę na patelni.
Smaż kotlety z obu stron na złoty kolor, około 4-5 minut z każdej strony.
Podawaj gorące, najlepiej z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, surówka czy sos.
Kotlet na obiad to nie tylko danie, lecz prawdziwa legenda kuchni, która przetrwała przez wieki i nadal zachwyca smakiem i aromatem.
Dzięki swojej wszechstronności i prostocie przygotowania stanowi idealny wybór na szybki i smaczny obiad dla całej rodziny. Niezależnie od preferencji smakowych, zawsze można znaleźć wariant kotleta, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Nie przegap ciekawych pytań:
Olejek herbaciany: wszechstronne zastosowanie dla zdrowia i urody
Powiększone migdałki: Jak leczyć i co warto wiedzieć
W tajemniczy świat rorat – tradycja i duchowa głębia
Ania kruk - opinie i recenzje
Grenadina: gdzie kupić najwyższej jakości syrop granatowy?
Migdałki – gdzie są?
Gdzie oglądać żużel dzisiaj: przewodnik dla pasjonatów sportu na dwóch kołach
Karczoch na co: właściwości, korzyści zdrowotne i zastosowania
Gry do nauki angielskiego dla dzieci online za darmo
Gdzie mieszkają pingwiny: tajemniczy Świat lodowych ptaków
Swederm - gdzie kupić stacjonarnie?
Maszyna treningowa: kluczowe korzyści i zastosowania
Drill: wszystko, co musisz wiedzieć o narzędziu wiercącym
Kroplówki witaminowe – czy warto?
Co kupić w albanii: przewodnik po najciekawszych zakupach
Rycyna: gdzie ją kupić i jakie są jej zastosowania?
Równoważnik zdania - co to jest?
Maślan sodu: gdzie go kupić?
Ile kosztuje wywóz szamba w 2023 roku?
Ultimate 16 strain probiotic: co to jest i jak może pomóc w poprawie zdrowia
Herbata sir william's - gdzie ją kupić?