pieprzem, dokładnie wymieszaj.

Formuj kotlety o dowolnym kształcie i wielkości.
Rozgrzej oliwę na patelni.
Smaż kotlety z obu stron na złoty kolor, około 4-5 minut z każdej strony.
Podawaj gorące, najlepiej z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, surówka czy sos.
Kotlet na obiad to nie tylko danie, lecz prawdziwa legenda kuchni, która przetrwała przez wieki i nadal zachwyca smakiem i aromatem.
Dzięki swojej wszechstronności i prostocie przygotowania stanowi idealny wybór na szybki i smaczny obiad dla całej rodziny. Niezależnie od preferencji smakowych, zawsze można znaleźć wariant kotleta, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Nie przegap ciekawych pytań:
Akropol czy plaka? ateny czy warto odwiedzić
Narodowe centrum badań i rozwoju (ncbr) – kluczowy gracz w rozwoju polskiej nauki i gospodarki
Ile kosztuje wysłanie listu?
Placki tacos: gdzie je znaleźć?
Ludo club: graj za darmo i odkryj Świat przyjemności
Ncis: gdzie oglądać za darmo?
Danse macabre: mistyczna tańcząca Śmierć
Ile kosztuje ratowanie świata?
Led filament: czy warto inwestować w tę technologię oświetleniową?
Ostropest plamisty: czy są również negatywne opinie?
Albania: czy warto spędzić tam wakacje?
Ile kosztuje m3 wody?
Reese's - gdzie kupić najlepsze czekoladki z orzeszkami?
Studia stomatologiczne: gdzie najłatwiej się dostać?
Paysafecard - bezpieczny sposób na zakupy online
Gdzie pojechać kamperem na weekend
Artefakty: tajemnicze Ślady przeszłości
Transylwania: gdzie jest ta tajemnicza kraina?
777 gier za darmo - odkryj świat darmowej rozrywki online!
Suchy szampon: Jak wybrać ten odpowiedni dla siebie?
Jak wygląda kurczak: odkrywając tajniki wizualnej charakterystyki drób