pieprzem, dokładnie wymieszaj.

Formuj kotlety o dowolnym kształcie i wielkości.
Rozgrzej oliwę na patelni.
Smaż kotlety z obu stron na złoty kolor, około 4-5 minut z każdej strony.
Podawaj gorące, najlepiej z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, surówka czy sos.
Kotlet na obiad to nie tylko danie, lecz prawdziwa legenda kuchni, która przetrwała przez wieki i nadal zachwyca smakiem i aromatem.
Dzięki swojej wszechstronności i prostocie przygotowania stanowi idealny wybór na szybki i smaczny obiad dla całej rodziny. Niezależnie od preferencji smakowych, zawsze można znaleźć wariant kotleta, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Nie przegap ciekawych pytań:
Jak wygląda luksor
Ssv: skrótowe wytłumaczenie czym jest ten nowy termin?
Jak zrobić zastrzyk domięśniowy w pośladek
Jak wygląda siewnik
Smecta: skuteczny środek na różne dolegliwości żołądkowo-jelitowe
Ile kosztuje drwal w mcdonaldzie?
Jak wygląda lama
Pudel toy: ceny, cechy i popularność
Jak zrobić sowę
Gdzie kupić lek: przewodnik po zakupie leków
Na co jaskółcze ziele?
Atrox 40: skuteczna pomoc w walce z bólem
Dlaczego pies wyje jak wilk?
Co to jest fff: fabryka, filozofia, future?
Co to jest choroba marka torzewskiego?
Gdzie kupić worki strunowe: przewodnik po najlepszych miejscach zakupu
Bruksizm: objawy, przyczyny i sposoby leczenia
Czy warto kupować ruble?
Gdzie kupić złoto: praktyczny przewodnik dla inwestorów
Memento: gdzie obejrzeć? wskazówki dla miłośników kultowego filmu
Zgrzytanie zębami podczas snu: Jak leczyć ten nocny problem?