pieprzem, dokładnie wymieszaj.
Formuj kotlety o dowolnym kształcie i wielkości.
Rozgrzej oliwę na patelni.
Smaż kotlety z obu stron na złoty kolor, około 4-5 minut z każdej strony.
Podawaj gorące, najlepiej z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, surówka czy sos.
Kotlet na obiad to nie tylko danie, lecz prawdziwa legenda kuchni, która przetrwała przez wieki i nadal zachwyca smakiem i aromatem.
Dzięki swojej wszechstronności i prostocie przygotowania stanowi idealny wybór na szybki i smaczny obiad dla całej rodziny. Niezależnie od preferencji smakowych, zawsze można znaleźć wariant kotleta, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Nie przegap ciekawych pytań:
Jak wygląda jenot?
Ile kosztuje operacja zmiany płci?
Dlaczego okno paruje: przyczyny i sposoby zapobiegania
Dlaczego ubieramy choinkę? tradycja i symbolika Świąteczna
Gdzie sprzedawać skiny cs:go?
Co to jest kuskus?
Jak wygląda kwiat imbiru
Igenius: definicja i wpływ na edukację
Na co pomagają nasiona chia
Gdzie kupić soczewki kolorowe zerówki?
Kora dębu - doskonały materiał dekoracyjny dla twojego domu
Stymulatory tkankowe - czy warto?
Gdzie po leki w katowicach: przewodnik po aptekach
Co zrobić dobrego i szybkiego na obiad?
Eko zabawka: jak zrobić własnoręcznie przyjazną dla środowiska zabawkę
Cda bajki za darmo w 2021: zmieniająca się era dostępu do rozrywki
Co to jest ożywienie?
Wpływ mikroklimatu na Środowisko i ludzkie zdrowie
Gdzie stawiać bańki u dzieci? - zdjęcia jako pomoc w lokalizacji punktów bańkowych
Co to jest genom?
Gaura - kwiaty, które oczarowują swoim pięknem