żaroodpornym i przykryj folią aluminiową.
6.
Piecz w rozgrzanym piekarniku przez około 1,5 godziny. Po upływie tego czasu, zdejmij folię i podpiecz jeszcze przez kolejne 30 minut, aż skórka stanie się chrupiąca.
7. Gdy schab będzie gotowy, wyjmij go z piekarnika i pozostaw do lekkiego ostygnięcia przez kilka minut.
8. Następnie pokrój go na plastry i podawaj ze swoimi ulubionymi dodatkami.
Schab to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Prosty w przygotowaniu, a jednocześnie pełen aromatu i smaku. Ten przepis na schab na obiad sprawi, że każdy kęs będzie rozpływał się w ustach. Świetnie komponuje się z ziemniakami, surówkami lub pieczonymi warzywami. Dlatego nie wahaj się spróbować tego przepisu i cieszyć się pysznym obiadem w gronie najbliższych. Smacznego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Afirmacja - co to jest i jak działa?
Oddam za darmo meble w częstochowie na olx – pomocna inicjatywa czy ryzykowne praktyki?
Krizantem hotel - opinie gości
Opinie na temat niezależnego gremium konsultacyjnego (ngk)
Ile kosztuje border collie: ceny, rozważania i wybór psa
Kwas glikolowy: rewolucyjne zastosowania dla twojej skóry
Co robicie na obiad: pomysły na smaczne i zdrowe posiłki
Jak zrobić screen
Ile kosztuje fotograf na wesele?
e również przygotowują niezapomniane imprezy sylwestrowe dla swoich gości. Wielogodzinne bale, pokaz...
Daddy issues: understanding the phenomenon
Epitet: kluczowy element wyszukanej ekspresji literackiej
atriot
Nie ma na co czekać sochacka: wizja przyszłości lub tylko pusta obietnica?
Immunosupresja: co to jest i jak działa?
Pyłek pszczeli - niesamowite korzyści dla zdrowia
Ozempic: gdzie kupić w warszawie?
Pierzga - cenne skarby pszczół
Gdzie pojechać tanio na wakacje
Gdzie żyją pandy: Środowisko naturalne i ochrona zagrożonych gatunków
Soda kalcynowana: gdzie ją kupić i dlaczego warto?