1,5-2 godziny, regularnie polewając go wytworzonym sosem.
Po upływie czasu usuń folię aluminiową i podgrzej schab przez kolejne 30 minut, aby uzyskać chrupiącą skórkę.
Po upieczeniu wyjmij schab z piekarnika i odstaw na kilka minut do odpoczynku.
Po lekkim przestudzeniu pokrój schab na plasterki i podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, kasza czy surówki.
Schab pieczony na obiad to nie tylko pyszne, ale także stosunkowo proste do przygotowania danie, które zawsze zyskuje uznanie gości.
Dzięki odpowiedniej marynacie i długiemu pieczeniu mięso staje się miękkie, soczyste i aromatyczne. Zachęcamy do wypróbowania tego przepisu w swojej kuchni i cieszenia się smakiem tradycyjnego schabu pieczonego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Wprowadzenie do liczb całkowitych: podstawy i zastosowania
Jak wybrać odpowiedni multicooker? Poradnik dla przyszłych mistrzów kuchni
Sataya resort marsa alam: opinie i recenzja
Korzeń mniszka lekarskiego: właściwości lecznicze i zastosowanie
Co na obiad? pomysły na pyszne dania
Preductal mr: jak działa, wskazania i przeciwwskazania
Oslo - czy warto odwiedzić stolicę norwegii?
Jak zrobić backup whatsapp
Sól epsom: cuda i kontrowersje
Wartość i wybór: folia ochronna czy szkło hartowane?
Lody tartufo: gdzie kupić najlepsze smaki?
Co to jest id?
Sanprobi barrier: nowoczesna ochrona twojego organizmu
Gdzie kupić karpy szparagów zielonych
Dermatopic opinie: czy warto zaufać tym produktom?
Ile kosztuje wypożyczenie samochodu na tydzień?
Gdzie kupić lupy do czytania: przewodnik dla poszukujących klarownego obrazu
Co to jest etyka?
Oglądaj.eu - czy warto skorzystać z tej platformy streamingowej?
Co na obiad w czwartek?
Nomigren - nowa nadzieja dla osób zmagających się z migreną