1,5-2 godziny, regularnie polewając go wytworzonym sosem.

Po upływie czasu usuń folię aluminiową i podgrzej schab przez kolejne 30 minut, aby uzyskać chrupiącą skórkę.
Po upieczeniu wyjmij schab z piekarnika i odstaw na kilka minut do odpoczynku.
Po lekkim przestudzeniu pokrój schab na plasterki i podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, kasza czy surówki.
Schab pieczony na obiad to nie tylko pyszne, ale także stosunkowo proste do przygotowania danie, które zawsze zyskuje uznanie gości.
Dzięki odpowiedniej marynacie i długiemu pieczeniu mięso staje się miękkie, soczyste i aromatyczne. Zachęcamy do wypróbowania tego przepisu w swojej kuchni i cieszenia się smakiem tradycyjnego schabu pieczonego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Żłobek - ile kosztuje?
Kolagen: Jaki Wybrać? Opinie, Porady i Wskazówki
Retusz twarzy online za darmo: czy to nowa norma piękna czy zagrożenie dla samopoczucia?
Bezpieczeństwo vs. wygoda: kontrowersje wokół stron do pobierania filmów za darmo bez rejestracji
Gdzie jest najwięcej błonnika? tabela porównawcza
Pęcherz moczowy: gdzie się znajduje i jak pełni swoją funkcję?
Jak zrobić motyla 3d
Emetofobia: lęk przed wymiotami
Koty za darmo w województwie podkarpackim: dlaczego warto adoptować?
Zozi: co to jest niepodległość?
Maść z babką lancetowatą: skuteczne domowe przygotowanie
Dlaczego owady są pożyteczne
Jak zrobić skalniak w ogrodzie
Gdzie po leki w sosnowcu?
Jak wygląda żmija
Co kupić chrześniakowi na chrzest
Jak zrobić pyszną surówkę z czerwonej kapusty?
Tatuaże dla dzieci: gdzie je kupić?
Most nad sundem: perła architektury, współczesna ikona skandynawii
Dlaczego warto segregować odpady
Oman - czy warto odwiedzić ten nieodkryty klejnot na bliskim wschodzie?