1,5-2 godziny, regularnie polewając go wytworzonym sosem.

Po upływie czasu usuń folię aluminiową i podgrzej schab przez kolejne 30 minut, aby uzyskać chrupiącą skórkę.
Po upieczeniu wyjmij schab z piekarnika i odstaw na kilka minut do odpoczynku.
Po lekkim przestudzeniu pokrój schab na plasterki i podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, kasza czy surówki.
Schab pieczony na obiad to nie tylko pyszne, ale także stosunkowo proste do przygotowania danie, które zawsze zyskuje uznanie gości.
Dzięki odpowiedniej marynacie i długiemu pieczeniu mięso staje się miękkie, soczyste i aromatyczne. Zachęcamy do wypróbowania tego przepisu w swojej kuchni i cieszenia się smakiem tradycyjnego schabu pieczonego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Malta w lutym – czy warto?
Avatar - gdzie obejrzeć? przewodnik po platformach streamingowych
Jak zrobić okrągły dekolt na drutach
Dwumasa: co to jest i dlaczego jest istotne?
Jak zrobić ściągacz do tulei wahacza
Poznań rogale marcińskie: gdzie je kupić?
Wielka tajemnica dny: poznaj tę potężną chorobę
Priv - bezpieczna prywatność w Świecie cyfrowym
Wszystko, co powinieneś wiedzieć o osteofitach: przyczyny, objawy i leczenie
Dlaczego odchodzi się od metody vojty?
Sól epsom: gdzie ją kupić i jakie są jej zastosowania?
Opinie na temat terapii indiba: co mówią eksperci i pacjenci?
Kolagen w opinii lekarzy: wartość, skuteczność i zalecenia
Jak skutecznie leczyć podwyższone monocyty?
Co to jest pycha?
Co na prezent na 50 urodziny?
Ile kosztuje wymiana lampy w samochodzie?
Mukbang: fenomen kulinarnych transmisji na żywo
Problemy ze skórą głowy: kiedy i do jakiego lekarza się udać?
Cavalier king charles spaniel na olx za darmo: prawdziwa okazja czy ryzyko dla psów?
Gold plated: czy warto inwestować?