1,5-2 godziny, regularnie polewając go wytworzonym sosem.

Po upływie czasu usuń folię aluminiową i podgrzej schab przez kolejne 30 minut, aby uzyskać chrupiącą skórkę.
Po upieczeniu wyjmij schab z piekarnika i odstaw na kilka minut do odpoczynku.
Po lekkim przestudzeniu pokrój schab na plasterki i podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, kasza czy surówki.
Schab pieczony na obiad to nie tylko pyszne, ale także stosunkowo proste do przygotowania danie, które zawsze zyskuje uznanie gości.
Dzięki odpowiedniej marynacie i długiemu pieczeniu mięso staje się miękkie, soczyste i aromatyczne. Zachęcamy do wypróbowania tego przepisu w swojej kuchni i cieszenia się smakiem tradycyjnego schabu pieczonego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Czy warto kupić akcje tauronu w 2022 roku?
Okap kuchenny - jakie wybrać, by zapewnić czyste powietrze i komfort gotowania?
Jak wygląda czop Śluzowy? zdjęcia i wskazówki
Artykuł: addyi - gdzie kupić i czy warto?
Gdzie wlać płyn do pralki: kluczowe wskazówki i porady
Ile kosztuje ogłoszenie na otodom?
Krioterapia włosów: czy warto?
Exim tour opinie: czy warto korzystać z usług?
Hydrocortisonum: właściwości, zastosowanie i skuteczność
Fasting: understanding the benefits and practices
Łowcy skarbów: gdzie kręcono i kto da więcej?
Jak zrobić fale: sztuka kreowania włosów na wodę
Gdzie kupić sok z granatów
Dlaczego kefir działa na kaca?
Bilet do raju: gdzie obejrzeć ten wyjątkowy film?
Ile kosztuje świnia: analiza cen na rynku mięsnym
Ile kosztuje prowadzenie strony internetowej?
Wspaniałość i tajemnica brylantu: klejnot ziemi
Ile kosztuje czołg: analiza cenowa maszyn wojennych
Jak zrobić domowe nuggetsy
Wszystko, co musisz wiedzieć na temat właściwości i korzyści białej herbaty




