1,5-2 godziny, regularnie polewając go wytworzonym sosem.

Po upływie czasu usuń folię aluminiową i podgrzej schab przez kolejne 30 minut, aby uzyskać chrupiącą skórkę.
Po upieczeniu wyjmij schab z piekarnika i odstaw na kilka minut do odpoczynku.
Po lekkim przestudzeniu pokrój schab na plasterki i podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, kasza czy surówki.
Schab pieczony na obiad to nie tylko pyszne, ale także stosunkowo proste do przygotowania danie, które zawsze zyskuje uznanie gości.
Dzięki odpowiedniej marynacie i długiemu pieczeniu mięso staje się miękkie, soczyste i aromatyczne. Zachęcamy do wypróbowania tego przepisu w swojej kuchni i cieszenia się smakiem tradycyjnego schabu pieczonego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Gdzie kupić kwiaty doniczkowe?
Opinie na temat amber kołobrzeg: czy warto wybrać to miejsce na wypoczynek?
Dlaczego pies liże po rękach
Ile kosztuje tatuaż mały?
Etoll - gdzie kupić? praktyczny przewodnik po zakupie e-toll
Django: gdzie obejrzeć? - przewodnik po platformach streamingowych
Dlaczego dąb nie zrzuca liści na zimę
Misja greyhound: gdzie obejrzeć ten wielki film?
Jak zrobić zwierzątka z drucików kreatywnych
Zakola - jak leczyć i zapobiegać utracie włosów?
Jak zrobić pyszną pierś z kurczaka w piekarniku
Urosept czy fitolizyna: porównanie dwóch Środków na problemy z układem moczowym
Gdzie zabrać dziewczynę? przewodnik po romantycznych miejscach i pomysłach na randkę
The pink stuff: gdzie kupić ten cudowny produkt do czyszczenia?
Czy warto nadpłacać kredyt gotówkowy?
Do jakiego lekarza z rwą kulszową?
Dlaczego podkład waży się na nosie
Facebook: społeczna platforma cyfrowa zmieniająca Świat
Czy warto być opiekunem prawnym?
Radio cyfrowe: czy warto?
Co to jest dyfer?




