1,5-2 godziny, regularnie polewając go wytworzonym sosem.

Po upływie czasu usuń folię aluminiową i podgrzej schab przez kolejne 30 minut, aby uzyskać chrupiącą skórkę.
Po upieczeniu wyjmij schab z piekarnika i odstaw na kilka minut do odpoczynku.
Po lekkim przestudzeniu pokrój schab na plasterki i podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, kasza czy surówki.
Schab pieczony na obiad to nie tylko pyszne, ale także stosunkowo proste do przygotowania danie, które zawsze zyskuje uznanie gości.
Dzięki odpowiedniej marynacie i długiemu pieczeniu mięso staje się miękkie, soczyste i aromatyczne. Zachęcamy do wypróbowania tego przepisu w swojej kuchni i cieszenia się smakiem tradycyjnego schabu pieczonego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Ile kosztuje koza mleczna?
Iphone 12 pro: cena i cechy flagowego smartfona apple
Szkatułka miraculum: tworzenie magicznego dzieła sztuki
Ile kosztuje wymiana łożyska w pralce?
Melagel: gdzie kupić i jakie są jego zastosowania?
Bromocorn: nowe narzędzie w medycynie weterynaryjnej
Botoks: definicja, zastosowanie i wpływ na medycynę estetyczną
Jak zrobić ocet balsamiczny
Dlaczego olej strzela?
Gdzie mieszka smileslow?
Ile kosztuje prowadzenie strony internetowej?
Projektowanie mebli online za darmo: nowa era personalizacji wnętrz
Co kupić żonie na 25 rocznicę ślubu?
Matiasy: gdzie je kupić?
Jak zrobić z rosołu pomidorową
Filmy online za darmo bez limitu i rejestracji: czy to możliwe?
Jak wygląda labrador pies
Galatea - aplikacja opinie forum: twoje nowe miejsce dla wymiany doświadczeń literackich
Banger kebab kraftowy starachowice: opinie i recenzje
Gdzie jest sonda lambda?
Gdzie jest burza light?




