1,5-2 godziny, regularnie polewając go wytworzonym sosem.

Po upływie czasu usuń folię aluminiową i podgrzej schab przez kolejne 30 minut, aby uzyskać chrupiącą skórkę.
Po upieczeniu wyjmij schab z piekarnika i odstaw na kilka minut do odpoczynku.
Po lekkim przestudzeniu pokrój schab na plasterki i podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, kasza czy surówki.
Schab pieczony na obiad to nie tylko pyszne, ale także stosunkowo proste do przygotowania danie, które zawsze zyskuje uznanie gości.
Dzięki odpowiedniej marynacie i długiemu pieczeniu mięso staje się miękkie, soczyste i aromatyczne. Zachęcamy do wypróbowania tego przepisu w swojej kuchni i cieszenia się smakiem tradycyjnego schabu pieczonego!
Nie przegap ciekawych pytań:
Gdzie jest kod pin do karty bankomatowej?
Viaplay - miesiąc za darmo: doskonała okazja do odkrycia nowych treści
Ile kosztuje mini koparka?
Aspiryna czy polopiryna - która jest lepsza?
Praca zdalna czy warto?
Ile kosztuje litera na pomniku?
Gdzie jest łożysko w ciąży
Co to jest perswazja i jak działa?
Czy warto kupić lidlomix?
Ile kosztuje photoshop?
Paulina smaszcz - twarzą walki z chorobą
Co to jest białaczka?
Jak stworzyć skuteczną reklamę: praktyczny przewodnik
Czy warto kupić iphone 13? analiza najnowszego flagowca apple
Co to jest zip?
Czerwone oko: Jak je leczyć i zapobiegać?
Wszystko, co musisz wiedzieć o inwerterach
Program antywirusowy na telefon za darmo: czy to naprawdę działa?
Jak zrobić album na zdjęcia
Matura ustna z języka polskiego: wyzwania i przygotowania
Phlov: gdzie kupić? - wskazówki i porady